Tuturor ne-ar prinde bine o zi în plus. Fiecare articol pe care îl vindem este acoperit de politica noastră de returnare de 30 de zile. Dacă articolul nou, nefolosit*, nu vă convine, aveți la dispoziție 30 de zile pentru a-l returna sau schimba. Simplu.

Opțiuni de returnare:

Expediați returul: Retururile pot fi trimise prin intermediul contului dvs. (faceți clic aici dacă nu v-ați creat un cont) Dacă returul dvs. este aprobat, asigurați-vă că puneți formularul de retur în pachet. Fără formular nu ne putem ocupa de returul dvs. Toate costurile de returnare și de schimb sunt în contul cumpărătorului. În caz de garanție, vom trimite întotdeauna un produs de înlocuire. Costurile de transport pentru înlocuire sunt în contul nostru. Rambursările pentru cererile de garanție vor fi acordate numai în cazul în care nu sunt disponibile produse de înlocuire. Buystores Europe vă sfătuiește să ne contactați în legătură cu întrebările dumneavoastră privind garanția. Consultați pagina noastră Garanție pentru mai multe informații despre garanții.

Returnarea în persoană: Returnările pot fi lăsate la showroom-ul nostru. La fiecare returnare, aceasta trebuie mai întâi să fie înregistrată. Fără un formular de retur, returul nu poate fi procesat. Contactați-ne pentru orele de deschidere.

*Toate articolele trebuie să fie returnate în starea originală, inclusiv ambalajul producătorului, etichetele, documentația și orice accesorii. Retururile vor fi refuzate dacă articolele sosesc folosite sau deteriorate din cauza unui ambalaj necorespunzător. Vă rugăm să vă asigurați că retururile sunt ambalate cu grijă.

Nu acceptăm articole folosite!

Aveți întrebări?

Serviciul nostru pentru clienți este întotdeauna bucuros să vă ajute. Dacă aveți îndoieli cu privire la returul dvs., vă rugăm să ne contactați mai întâi înainte de a ne trimite!

Puteți să ne contactați prin sau să expediați articolul nostru la: