Afișez 1 - 12 din 88 de rezultate

Plăcile de wakeboard pentru cable sunt plăci de wakeboard proiectate special pentru călărirea pe sistemele de wakeboard cu cablu. Aceste sisteme constau în mod obișnuit din cabluri suspendate sau mașini cu cablu care trag sportivii pe apă, permițându-le să efectueze trucuri și manevre pe diverse obstacole, precum rampe, balustrade și tobogane. Plăcile de wakeboard pentru cable sunt concepute să reziste cerințelor unice ale călării în parcul cu cablu. Iată câteva caracteristici și considerații importante pentru plăcile de wakeboard pentru cable:

Construcție Durabilă: Plăcile de wakeboard pentru cable sunt construite cu durabilitate în vedere. Ele sunt concepute să reziste la stresul și abraziunile care apar în timpul călării pe sistemele de cablu și interacțiunea cu obstacolele din parc. Marginile și materialele de bază consolidate contribuie la prelungirea duratei de viață a plăcii.

Modele de Flexibilitate: Plăcile de wakeboard pentru cable au adesea modele specifice de flexibilitate pentru a îmbunătăți performanța pe obstacole. Ele pot avea o construcție mai rigidă sau mai flexibilă, în funcție de preferința sportivului pentru efectul pop, control și răspuns.

Materialul de Bază: Baza plăcii de wakeboard pentru cable este în mod obișnuit fabricată din materiale care pot rezista la întâlnirile frecvente cu obstacole precum balustradele și grinzile. Materialele de bază sunt alese pentru capacitatea lor de a rezista la deteriorare și de a menține alunecarea.

Configurația Aripioarelor: Unele plăci de wakeboard pentru cable au aripioare detașabile sau au un design fără aripi, ceea ce permite sportivilor să-și personalizeze performanța plăcii pentru diferite obstacole și stiluri de călărie. Plăcile fără aripi pot fi mai iertătoare pe balustrade și tobogane.

Profile Rocker: Plăcile de wakeboard pentru cable vin cu diferite profile rocker, inclusiv rocker continuu, rocker în trei etape și rocker hibrid. Alegerea profilului rocker afectează viteza, efectul pop și manevrabilitatea plăcii pe apă.

Compatibilitatea Legăturilor: Plăcile de wakeboard pentru cable au adesea un sistem de legături compatibil cu diverse legături de wakeboard. Aceasta le permite sportivilor să aleagă legături care se potrivesc confortului și preferințelor lor de călărie.

Lungime și Lățime: Lungimea și lățimea plăcilor de wakeboard pentru cable variază pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni și stiluri ale sportivilor. Plăcile mai lungi oferă stabilitate, în timp ce cele mai scurte asigură agilitate pentru trucuri și rotații.

Greutate și Flexibilitate: Plăcile de wakeboard pentru cable sunt concepute să fie ușoare și reactive, facilitând navigarea sportivilor pe obstacole și efectuarea manevrelor aeriene.

Performanța pe Obstacole: Aceste plăci de wakeboard sunt proiectate pentru a excela în mediile parcurilor cu cablu, permițând sportivilor să abordeze obstacolele cu încredere, să execute trucuri și să mențină controlul.

Grafică și Estetică: Plăcile de wakeboard pentru cable adesea prezintă grafică și designuri atractive care se potrivesc preferințelor și personalității sportivilor.