Afișez 1 - 12 din 310 rezultate

Termenul „waterwear” se referă la îmbrăcăminte și echipament conceput pentru utilizare în activități legate de apă, inclusiv wakeboarding. Această categorie de echipament este esențială pentru a menține confortul și siguranța riderilor în timpul activităților pe apă. Mai jos sunt câteva articole cheie asociate în mod obișnuit cu waterwear:

Costume de neopren: Costumele de neopren sunt confecționate din material neopren și oferă izolație termică prin păstrarea unui strat subțire de apă între costum și piele. Acest strat de apă se încălzește și acționează ca izolator, menținând purtătorul în căldură chiar și în condiții de apă rece.

Veste de protecție împotriva iritațiilor cutanate: Veste de protecție împotriva iritațiilor cutanate, cunoscute și sub denumirea de rash guard sau rashie, sunt tricouri ușoare și elastice concepute pentru a proteja pielea de iritații, frecare și expunerea la soare. Ele sunt purtate în mod obișnuit de către wakeboarderi pentru a preveni abraziunile pielii de la suprafața wakeboard-ului.

Pantaloni scurți de plajă: Pantalonii scurți de plajă sunt pantaloni lejeri concepuți pentru sporturile acvatice. Aceștia se usucă rapid și sunt confecționați în mod obișnuit din materiale precum poliester sau nailon. Pantalonii scurți de plajă oferă confort și libertate de mișcare pentru wakeboarding.

Pantaloni sau șorturi de neopren: Pantalonii sau șorturile de neopren sunt adesea purtați în combinație cu o vestă de protecție împotriva iritațiilor cutanate sau un top de neopren. Acestea oferă izolație și acoperire suplimentară pentru partea inferioară a corpului.

Șosete sau bocanci: Șosetele sau bocancii pentru apă sunt confecționați din neopren sau materiale similare. Aceștia protejează picioarele de abraziuni, pietre și alte pericole subacvatice. Unii wakeboarderi poartă șosete pentru confort și protecție suplimentară.

Căciuli de neopren: Căciulile de neopren sunt concepute pentru a menține capul și gâtul în căldură în apă rece. Acestea sunt folosite în mod obișnuit în climatul mai rece sau în timpul sezonului rece.

Costume de baie: În timpul wakeboarding-ului, mulți rideri poartă costume de baie precum costume de baie sau bikini sub costumele de neopren sau echipamentul waterwear. Acest lucru oferă o flexibilitate și confort suplimentare.

Dispozitive de flotație: Veste de salvare și veste de impact sunt esențiale pentru siguranță în timpul wakeboarding-ului. Acestea oferă flotație și protecție împotriva impactului și accidentelor în apă.

Protecție solară: În condiții însorite, este important să protejați pielea de razele UV. Cremele de protecție solară, ochelarii de soare și pălăriile cu boruri largi sunt, de asemenea, considerate parte din waterwear pentru a preveni arsurile solare și leziunile pielii cauzate de soare.

Waterwear este conceput pentru a îmbunătăți experiența de wakeboarding prin asigurarea confortului, protecției și siguranței riderilor. Alegerea echipamentului waterwear depinde de factori precum temperatura apei, condițiile meteorologice, preferințele personale și tipul specific de wakeboarding pe care intenționați să-l practicați, fie că este vorba de wakeboarding cu barca, în parcul cu cablu sau alte variante ale sportului.