Afișez 1 - 12 din 105 rezultate

Accesorii pentru ISUP (placă de Sup Stand-Up Gonflabilă) sunt elemente suplimentare și echipamente care îmbunătățesc experiența la vâsle, asigură siguranța și oferă comoditate pentru practicanții de stand-up paddleboard. Aceste accesorii pot adăuga versatilitate și funcționalitate aventurilor tale la vâsle. Iată câteva accesorii comune pentru ISUP:

Pagaie: O pagaie este un accesoriu esențial pentru stand-up paddleboarding. Pagaiele pentru ISUP sunt de obicei ușoare și reglabile pentru a se potrivi diferitelor înălțimi și preferințe ale vâslașului. Pot fi realizate din materiale precum aluminiu, fibră de sticlă sau fibră de carbon.

Leash: O sfoară de legare pentru placă de paddleboard este un dispozitiv de siguranță care se atașează de glezna sau gambele tale și de placă. Previne deriva placii în cazul în care cazi în apă, facilitând recuperarea ei.

Vestă de salvare sau JPV (Jachetă de Protecție Vestimentară): O vestă de salvare personală sau o jachetă de protecție este crucială pentru siguranță, în special atunci când practici stand-up paddleboarding în zone cu trafic de ambarcațiuni sau curente puternice. Asigură-te că este potrivită pentru stand-up paddleboarding și că se potrivește corect.

Pompă electrică sau Pompă manuală: Umflare unui ISUP necesită o pompă. Unii vâslași preferă pompele electrice pentru o umflare mai rapidă, în timp ce alții utilizează pompe manuale care oferă un antrenament bun înainte de a intra în apă.

Kit de reparare: Un kit de reparare cu bucăți de material, adeziv și cheie pentru supape poate fi util pentru reparații rapide în cazul în care ISUP-ul tău se deteriorează sau se găurește în timpul utilizării.

Geantă uscată impermeabilă: O geantă uscată impermeabilă este ideală pentru depozitarea obiectelor personale, cum ar fi chei, telefon și gustări, în timpul practicării stand-up paddleboarding. Menține obiectele uscate și în siguranță.

Geantă pentru punte: O geantă pentru punte este un accesoriu de depozitare care se atașează în față sau în spatele ISUP-ului tău. Oferă spațiu suplimentar pentru transportul elementelor esențiale precum sticle de apă, cremă de protecție solară sau o cameră foto.

Scaun pentru kayak: Unii ISUP-uri pot fi transformate în caiace cu un scaun pentru kayak. Acest lucru permite o experiență de vâslit așezat și crește confortul în timpul excursiilor mai lungi.

Echipament de protecție solară: Echipamentul de protecție solară, precum o pălărie cu boruri late, ochelari de soare cu curele și cremă de protecție solară, este esențial pentru protejarea împotriva razelor solare nocive în timpul practicării stand-up paddleboarding.

Pompă electrică cu baterie: Dacă preferi confortul unei pompe electrice, dar nu ai acces la o sursă de energie, poți investi într-o pompă electrică cu baterie reîncărcabilă.

Cutiă plutitoare pentru răcire: O cutie plutitoare pentru răcire poate fi ancorată la ISUP-ul tău și folosită pentru a păstra băuturi și gustări răcoroase în timp ce ești pe apă.

Suport pentru cameră GoPro sau cameră de acțiune: Accesorii pentru montarea camerelor de acțiune precum GoPro permit înregistrarea aventurilor tale de paddleboarding și partajarea lor cu alții.

Suprafață antiderapantă sau grip pentru punte: Adăugarea unei suprafețe antiderapante sau a unui grip pentru punte la ISUP-ul tău oferă o suprafață care nu alunecă, îmbunătățind stabilitatea și aderența în timpul vâslirii.

Kit de conversie pentru kayak: Unele ISUP-uri vin cu un kit de conversie pentru kayak, care include un scaun și atașamente pentru pagaie pentru o experiență de vâslit așezat în kayak.

Rack pentru acoperiș și curele: Dacă trebuie să transporti ISUP-ul umflat pe acoperișul vehiculului tău, suporturile pentru acoperiș și curelele concepute pentru paddleboard-uri pot asigura o fixare sigură a plăcii în timpul transportului.

Alegerea accesoriilor pentru ISUP depinde de preferințele tale, de activitățile planificate și de condițiile în care intenționezi să faci stand-up paddleboarding. Aceste accesorii pot îmbunătăți experiența ta de paddleboarding, cresc siguranța și aduc confort în ieșirile tale pe apă.